Despre noi

Niuvo.ro

Niuvo este un brand 100% romanesc nascut din pasiunea pentru genti de calitate ca elemente-cheie capabile sa dea un sens nou oricarei tinute vestimentare. Suntem aici sa te ghidam in acest proces si impreuna sa redescoperim pasiunea pentru accesorii bine alese si durabile!

Sustinem cu hotarare faptul ca o geanta creata cu atentie si migala de catre case de moda celebre este o investitie pe termen lung in stil si unicitate, dar si o alegere inteleapta.

Credem in stilul nemuritor al creatiilor originale, realizate din materiale de calitate de catre designeri talentati si ne dorim sa oferim persoanelor din Romania acces la branduri de renume la preturi cu adevarat speciale.

In magazinul nostru online vei gasi mereu genti originale din colectii recente create de marile case de moda internationale. Suntem tot timpul in cautarea celor mai bune oferte, pe care sa le aducem apoi clientilor nostri din tara. Grija in selectarea produselor si raportul avantajos calitate-pret se reflecta si in numarul adesea limitat al exemplarelor disponibile.

Produsele noastre sunt 100% originale si vin insotite de certificat de garantie si multe surprize speciale in fiecare pachet.

Bine ai venit in lumea Niuvo, universul magic al gentilor de calitate!